Læs hvad vores referencer siger om os

https://www.mileagebook.dk/wp-content/uploads/2019/04/MB_Logo_Waoo_395x100.png

”Det, der gør det nemt med Mileage er, at jeg sætter mig ind i bilen, finder app’en frem, trykker på ’start’ og kører afsted. Når jeg lander der, hvor jeg skal hen, trykker jeg ’stop’ og udfylder, hvad turen handler om.”

Brylle Bjarnason, Content Manager
Waoo

https://www.mileagebook.dk/wp-content/uploads/2019/04/MB_GF.png

“Vi var trætte af, at kørsel fyldte så meget i hverdagen, og det slipper vi for nu. Mileage Book er meget stabil, og der er tid at spare for både de kørende medarbejdere, godkendere og i den afsluttende administration.”

Jim Knudsen, cheftaksator
GF Forsikring

https://www.mileagebook.dk/wp-content/uploads/2019/09/MileageBook_Case_Topdanmark.png

“Jeg kører rigtig mange ture hver dag, og det hjælper Mileage app’en med at klare for mig. Når jeg er færdig med den enkelte måned, så går jeg ind og sender den samlede opgørelse for måneden til min kollega, der sidder i vores support.”

Kim Gregersen, privatassurandør
Topdanmark

https://www.mileagebook.dk/wp-content/uploads/2019/04/MB_Proveo.png

“Det er et godt signal til nye medarbejdere, at vi giver dem et enkelt og professionelt system til at registrere kørsel. Med Mileage Book sikrer vi, at alle væsentlige detaljer er med, og vi fjerner en unødig tidsrøver i en travl arbejdsdag.”

Maria Nørgaard, kundechef
Proveo

https://www.mileagebook.dk/wp-content/uploads/2019/04/MB_KajBech.png

“Førhen var det en masse noter, som jeg skrev i bilen, og så renskrev jeg dem i excel, for at jeg kunne tillade mig at sende dem videre til hende, der sidder med det. Det var da tidskrævende at sørge for at få det registreret og holde styr på det.”

Nickolai Petersen, afdelingschef
Kaj Bech

https://www.mileagebook.dk/wp-content/uploads/2019/04/MB_NyBolig.png

“Vi har oplevet en enorm tidsbesparelse ved at folk ikke selv skal sidde med KRAK og beregne kilometer. Vi har mange ture i løbet af en dag. Jeg vil sige, at det vi betaler for Mileage Book, har vi sparet 10 gange i arbejdstid.”

Anders Varming, indehaver
Nybolig Helm og Varming

https://www.mileagebook.dk/wp-content/uploads/2019/04/MB_PKI.png

“Godkendelsesflowet er sat op, så det passer til vores behov, og jeg har fuldt overblik. Det har lettet mit arbejde, jeg sparer tid og kan være sikker på, at jeg har det hele med, og alt er i overensstemmelse med lovgivningen.”

Lars Jensen, CFO
PKI Supply

https://www.mileagebook.dk/wp-content/uploads/2019/04/MB_Trancit.png

“Flere processer foregår automatisk, og det gør virkelig en forskel. Vi slipper for at sende bilag med fejl frem og tilbage og vi undgår, at der er overlap mellem udbetalinger. Vi sparer både tid og penge med løsningen.”

Mikkel Buck, souschef
Trancit

https://www.mileagebook.dk/wp-content/uploads/2019/04/MB_AKFHolding.png

“Det en kæmpe lettelse, at Mileage Book tager hånd om 60-dages-reglen. Det er ikke op til den enkelte at vurdere, hvad der er rigtigt eller forkert. Nu er det bare rigtigt, for alt om 60-dages-reglen er indbygget i app’en.”

Anders Lemvig, regnskabschef
AKF Holding

https://www.mileagebook.dk/wp-content/uploads/2019/04/MB_Alboa.png

“Da vi startede med at bruge Mileage Book var det for at være helt sikre på, at vi opfyldte SKAT’s regler omkring registrering – også når der kommer ændringer. Det gør vi! Og så sparer vi en masse tid i efterbehandlingen.”

Ib Andersen, cheftaksator
ALBOA