MILEAGE BOOK

Integrationer

Mileage Book kan snakke sammen med en lang række af systemer, så som løn-, ERP- og Time/Sags-systemer. Endvidere kan Mileage Book, via en AD integration, snakke sammen med jeres HR-system, så i ikke behøver at vedligeholde flere systemer. Single Sign On er også en mulighed, så du kan bruge dit firma login til at få adgang til Mileage Book. Vi er specialister i integrationer, så er jeres system ikke på listen, så finder vi en løsning.

Mileage Book integrerer med Danløn

DANLØN

Danløn er et online lønsystem, der har været i drift siden 2001. I dag bruger mere end 45.000 virksomheder Danløn. Det er nemt, sikkert og billigt.

Med Mileage Book integrationen til Danløn kan du indlæse kørselsgodtgørelse direkte i lønsystemet. Når du afslutter et eller flere kørselsregnskaber, kan du med et klik indlæse de kørte kilometer. De kørte kilometer fordeler sig automatisk på lønsedlerne, og du slipper for det tidskrævende tastearbejde.

VISMA.NET EXPENSE

Visma Expense er en fleksibel løsning til effektiv rejseafregning. Du slipper for krøllede kvitteringer ved,
at digitalisere rejseafregningen. Med Visma Expense bliver rejsen problemfri.

Med integrationen mellem Mileage Books automatiske kørebog og Visma Expense rejseafregning, slipper du for at føre manuel kørebog. Det automatiske kørselsregnskab overføres nemt til Visma.net Expense. I bestemmer selv om godkendelse af kørselsregnskaberne ligger hos Visma.net Expense eller hos Mileage Book.

DATALØN

Dataløn er lønsystemet til små og mellemstore virksomheder.

Integreres Mileage Book med Dataløn kan bogholderen eksportere medarbejdernes kørselsregnskab som en CSV fil, der let importeres til Dataløn. Bogholderen slipper dermed for manuelt indtastningsarbejde.

VISMA LØN

Visma Løn er lønsystemet udviklet og målrettet de mellemstore og store virksomheder. Visma løn kan tilpasses jeres virksomhed og digitalisere arbejdsgange, reducere manuelle fejl og spare tid for bogholderen.

Med integrationen til Visma løn fjerner Mileage Book endnu en byrde for virksomhedens lønafdeling ved, at overføre kørte kilometer til lønsystemet via en CSV fil eller en FTP server løsning.

Billy regnskab

BILLY – REGNSKABSPROGRAM

Regnskabsprogram til freelancere, håndværkere og selvstændige med op til 10 ansatte. Gem kvitteringer med mobilen, send fakturaer og afregn moms med ét klik.

Med Mileage Book integrationen til regnskabs-programmet Billy kan Mileage Book og Billy overføre data mellem hinanden. Når du afslutter et kørselsregnskab, bliver de økonomiske posteringer automatisk overført til Billy. Det betyder at du sparer tid på manuelt at indskrive dit kørselsregnskab i dit regnskabsprogram.

Integration Dinero regnskab

DINERO – REGNSKABSPROGRAM

Dinero er et online regnskabsprogram til fakturering, moms og bogføring. Til dig som er ny indenfor regnskab, men også for eksperter.

Med integration til Dinero kan man overføre udgiften til kørselsgodtgørelse direkte fra Mileage Book. Her kan man overføre beløbet direkte til en kassekladde til senere bogføring. På den vis sikrer man at udgiften til kørsel overføres korrekt og man slipper for den manuelle indtastning.

e connomic integration

E-CONOMIC – REGNSKABSPROGRAM, TIME/SAGSSTYRING

Med e-conomic får du et regnskabsprogram, der samler de funktioner, du har brug for til at få komplet overblik over din virksomheds økonomi og projekter.

Med integration til e-conomic kan man overføre udgiften til kørselsgodtgørelse direkte fra Mileage Book. Her kan man vælge at bogføre direkte eller overføre beløbet til en kassekladde som afventer at blive bogført. På den vis sikrer man at udgiften til kørsel altid bliver bogført på den rette konto og man slipper for den manuelle indtastning.

MANGE INTEGRATIONMULIGHEDER

Vi har stor erfaring i integrationsløsninger og tilbyder tilpassede løsninger til alle ERP og lønsystemer. Vi kan med sikkerhed også løse jeres udfordringer lige meget hvilket system i ønsker at Mileage Book snakker sammen med.

NY SAMARBEJDSPARTNER?

Vi søger altid nye samarbejdspartnere

Få adgang til Mileage Books mere end 75.000 brugere som integrationspartner. Hvad enten I ønsker at integrere jeres system op mod Mileage Book eller vi skal integrere op mod jeres system, så er vi åbne for et partnerskab.