GDPR - Den nye persondatalovgivning

Hvad betyder det for dig som bruger?

EUs nye persondatalovgivning (GDPR) har til formål at beskytte dig imod uhensigtsmæssig brug af dine personlige data.
Europæiske virksomheder skal derfor stramme processen for, hvordan vi som virksomhed skal indsamle og behandle dine persondata.
GDPR gælder alle virksomheder der behandler persondata fra borgere i EU.

Vi tager dine persondata alvorligt hos Mileage Book

Som en del af din samarbejdsaftale med Mileage Book, tiltræder du også vores databehandleraftale, Heri kan du læse, hvordan vi forholder os til persondata hos Mileage Book.
Ligeledes kan du se, underdatabehandlere vi arbejder sammen med. Den giver dig samtidigt en garanti for, at vi håndterer dine persondata på ansvarlig og korrekt vis.

Vi behandler kun personligt indtastede oplysninger til det formål, at kunne oprette et login og give dig eller din virksomheds medarbejdere adgang til Mileage Book systemet, samt til at sende løbende opdateringer om nyheder og funktioner.

Vi behandler kun Almindelige personoplysninger som:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail adresse
  • Telefonnummer
  • Nummerplade
  • Lønnummer
  • GPS – koordinater
  • mv.

Hvilke rettigheder følger med GDPR?

Efter persondataforordningen har du en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Det giver dig tryghed om at vi passer godt på dine persondata og at du blandt andet bliver “glemt” og kan få dine data med den dag vi stopper vores samarbejder. Af rettigheder kan nævnes:

Ret til at se dine oplysninger (indsigtsret) og berigtige oplysninger (rettelse)
Du kan når som helst se alle dine indtastede data på vores platform og opdatere oplysningerne.

Ret til at dine data bliver slettet
Du har altid adgang til at slette oplysninger. Vi opbevarer dine personoplysninger indtil 3 måneder efter abonnements ophør. Har du en FREE konto og har været inaktiv i 12 mdr. sletter vi din konto inkl. dine personoplysninger.

Ret til begrænsning af behandling
Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.

Ret til indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.

Ret til at tage dine data med når vores aftale ophører (dataportabilitet)
Du kan til enhver tid eksportere alle dine registrerede ture og kørselsregnskaber.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Generelt om den nye GDPR lovgivning

GDPR hæver standarden for, hvordan vi fremover skal håndtere dine persondata. Mileage Book har hidtil og vil fremadrettet prioritere sikkerheden højt, når det drejer sig om dine personlige data.

Den nye persondata forordning gør, at vi kan øge vores fokus på gennemsigtighed over for dig, så du altid kan være tryg og nemt kan finde information om, hvad vi bruger dine data til i Mileage Book.

 

Vi holder intet skjult og det vi bruger dine persondata til, finder du enten i vores databehandleraftalen eller datapolitik, som er frit tilgængeligt.

Hos Mileage Book ser vi persondataforordningen som en kærkommen standard, som klart vil hæve niveauet for persondatasikkerhed.
En god proces for alle erhvervsdrivende og i særdeleshed for en IT-virksomhed som vores.

Har du spørgsmål til vores persondatapolitik?

Hvis du har spørgsmål til Mileage Books persondatapolitik, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson: Carsten Guldhammer
E-mail: gdpr@mileagebook.com
Telefon: + 45 70 25 11 00

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk