Integration af din kørebog med Løn- og regnskabsprogrammer


Billy

Regnskabsprogram til freelancere, håndværkere og selvstændige med op til 10 ansatte. Gem kvitteringer med mobilen, send fakturaer og afregn moms med ét klik.

Med Mileage Book integrationen til regnskabs-programmet Billy kan Mileage Book og Billy overføre data mellem hinanden. Når du afslutter et kørselsregnskab, bliver de økonomiske posteringer automatisk overført til Billy. Det betyder at du sparer tid på manuelt at indskrive dit kørselsregnskab i dit regnskabsprogram.

Mere om Billy

Dinero

Dinero er et online regnskabsprogram til fakturering, moms og bogføring. Til dig som er ny indenfor regnskab, men også for eksperter.

Med integration til Dinero kan man overføre udgiften til kørselsgodtgørelse direkte fra Mileage Book. Her kan man overføre beløbet direkte til en kassekladde til senere bogføring. På den vis sikrer man at udgiften til kørsel overføres korrekt og man slipper for den manuelle indtastning.

Mere om Dinero


e-conomic

Med e-conomic får du et regnskabsprogram, der samler de funktioner, du har brug for til at få komplet overblik over din virksomheds økonomi og projekter.

Med integration til e-conomic kan man overføre udgiften til kørselsgodtgørelse direkte fra Mileage Book. Her kan man vælge at bogføre direkte eller overføre beløbet til en kassekladde som afventer at blive bogført. På den vis sikrer man at udgiften til kørsel altid bliver bogført på den rette konto og man slipper for den manuelle indtastning.

Mere om e-conomic


e-conomic projektstyring

Med e-conomic projektstyring får du et samlet overblik over dine projekter. Du registrerer nemt og hurtigt tid, kørsel og udlæg direkte på igangværende projekter. Med Mileage Book integration til e-conomic kan man registrere kørsel direkte på sine projekter og med et par klik kan man fakturér sine kunder den præcise kørte distance. Med Mileage Book kortfunktion kan man endvidere dokumentere den kørte rute samt start- og slutadresse. På den vis er Mileage Book et stærkt supplement til e-conomic projektstyringsmodul.

Mere om e-conomic


Danløn

Danløn er et online lønsystem. Danløn har været i drift siden 2001, og mere end 25.000 virksomheder får hver måned håndteret deres løn via Danløn.

Med Mileage Book integrationen til Danløn kan du indlæse kørselsgodtgørelse direkte i lønsystemet. Når du afslutter et eller flere kørselsregnskaber, kan du enkelt udlæse en CSV-fil som importeres i Danløn. En enkelt løsning på tidskrævende tastearbejde.

Mere om Danløn


Er du vores nye integrationspartner?

Få adgang til Mileage Books mere end 50.000 brugere som integrationspartner. Hvad enten I ønsker at integrere jeres system op mod Mileage Book eller vi skal integrere op mod jeres system, så er vi åbne for et partnerskab. Kontakt os for at høre nærmere om de mange muligheder.

Kontakt os